Loading...

Despre Noi

Activitatea principala a companiei este designul. Plecand de la aceasta idee ne-am dezvoltat competentele inspre urmatoarele directii: design ambiental rezidential si comercial, design de produs, productie de mobilier si comercializarea unor produse pentru interior cat si pentru alte destinatii.

Scurt istoric

USSdesign s-a infiintat in anul 2011 incepand in primul an de activitate ca o companie mica in care singura activitate era designul de interior, urmand ca la scurt timp sa isi dezvolte prima ramura de executie mobilier.

Incepand cu anul 2014 in activitatea companiei se mai adauga o noua ramura, cea care se ocupa cu comercializarea de produse de interior.

In prezent compania a ajuns la un numar de noua angajati.

Experienta in design, ergonomie si psihologie se regaseste in succesul unui numar semnificativ de proiecte finalizate de design interior si executie de mobilier.

In prezent interesul pentru amenajarea interioara a spatiilor se confrunta cu o afluenta tot mai mare de clienti ce se regaseste intr-o nevoie de a crea o identitate proprie fiecarui interior.

Prin competentele sale decoratorul trebuie sa inteleaga ce vor clientii, sa tina cont de ideile lor bune, sa identifice cea mai avantajoasa formula intre design si ergonomie, si sa o puna in practica in asa fel incat sa reflecte caracterul, personalitatea si cerintele clientului.

Competente
Branding
Marketing
Experienta in design

Proiecte
Total Clienti
k
Fotografii facute
%
Clienti fericiti

Echipa Noastra

Buna ziua

Silviu Ursulescu
Manager
Buna ziua
Cristi Serban
Designer
Buna Ziua
Emilia Buciuman
Designer
Buna Ziua
Razvan Iftode
Designer
Buna Ziua
Georgiana Gheorghe
Designer
Buna Ziua
Zeno Dragan
Proiectant


300150 - STR. JOHANN NEPOMUK PREYER, NR. 40, TIMISOARA
0754 311 760
OFFICE@USSDESIGN.RO